стратегии

Горди сме от факта, че създаваме функционални уеб сайтове, с уникална визия и съобразени с желанието на клиента и с най-новите технологии. Имаме опит в проектирането, създаването на стратегии и изграждането на уеб сайтове, отговарящи на желанията на нашите клиенти.Работим в тази посока, както нашите клиенти, така и потребителите на нашите сайтове, да се чувстват комфортно.Разгледайте изработени от нас уеб сайтове.

дизайн

Вярваме, че идентичността на една фирма почва от логото, а после минава и през уеб дизайна, за да изрази Вашата уникалност и предмет на дейност. Точно тук се крие и ключа към успеха, нашия екип от дизайнери се е посветил на мисията да направи максимално ефективни и превлекателни, дизайнът и логото от което Вашата фирма има нужда.

разработка

Знаем, че един сайт не представлява само визия. За да може сайта Ви да бъде изцяло функционален и лесен за и управление трябва и добро програмиране. Сигурни сме, че нашите програмисти могат да направят уникална за Вас среда с която може да управлявате съдържанието на сайта Ви.

seo

Искате сайтът Ви да е най-посещаваното място, както и да излиза на 1-во място в Google? Имаме инструменти с които да Ви помогнем да постигнете желания резултат. При търсене по ключови думи в търсачките те излизат на първи позиции благодарение на нашата работа. Оптимизацията е комбинирана с интернет реклама, за да подсигурим цялостно покритие при търсене на нашите клиенти в Google.

поддръжка

Добрият уеб сайт - има нужда и поддръжка, знаем, че отговорното поведение към нашите клиенти и поддържката на техните сайтове носи успех. Сайтът не е еднократно вложение, това е продукт, които трябва да бъде развиван във времето, за да може клиентите да бъдат радостни от новите подобрения и функционалности, които може да им предложим.